AKTUELNO

Devojčica je danima ćutala o zlostavljanju.

Policija u Bogatiću je uhapsila S. I. (26) iz Glušaca u opštini Bogatić i podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je prošlog četvrtka u ranim večernjim satima silovao četrnaestogodišnju devojčicu iz ovog sela.

Devojčica se tek posle tri dana, u nedelju, poverila majci, kada je otkrila zašto joj je pocepana majica. Ispričala je da ju je S. I. na silu odvukao u obor iza njihove kuće, gde je krenula da bi zatvorila ovce koje su bile na ispaši. On je fizički jači, pa nije uspela da se otrgne i pobegne, a pošto joj je stavio ruku na usta nije uspela da dozove pomoć.

Ćutala je o svemu što se dogodilo zato što je bila preplašena. Nasilnik joj je zapretio da će je ubiti ako nekome ispriča, a preteće poruke joj je narednih dana slao telefonom.

POSAO ZA DEČIJEG PSIHOLOGA: PLAČE, POVUKLA SE U SEBE

Devojčica je od četvrtka u teškim psihičkim traumama, plače, povukla se u sebe i ima bolove. Narednih dana će, osim neophodnih lekarskih pregleda koji se moraju obaviti u okviru istrage, krenuti na terapije kod dečijeg psihologa.

S. I. živi u drugoj ulici u selu, ali je nepoznato kako se stvorio iza kuće u kojoj devojčica živi sa majkom i mlađim bratom. Njen otac, koji je desetak dana ranije otputovao u inostranstvo da radi, vratio se kući čim je saznao šta se dogodilo.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici, S. I. je priveden nadležnom tužiocu, po čijem zahtevu mu je određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte još: JEZIV PRIZOR NA VOŽDOVCU: Pronađen ljudski skelet u zapuštenoj kući! Sumnja se da je to Borislav (67) čiji je nestanak brat prijavio ove godine

#Bogatić

#Selo

#Silovanje

#devojčica

'