AKTUELNO

U dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića (53) nepoznata osoba je bacila eksplozivnu napravu sa upaljenim sporogorećim štapinom.

Do incidenta je, kako mediji prenose, došlo sinoć.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je u pitanju takozvani trotilski metak koji se sastoji od 200 grama ekspoloziva, detonatorske kapisle i sporogorućeg štapina.

Stric Aleksandre Subotić u tom trenutku je bio budan, a u kući su bili i njegov osmogodišnji sin koji je spavao, kao i njegova supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećom, do eksplozije nije došlo. Kako saznajemo, Aleksandrin stric se snašao i šutnuo eksplozivnu napravu i tom prilikom se štapin odvojio od nje.

Subotić nije želeo da govori detaljno o slučaju na preporuku policije.

- Istraga je u toku i jednostavno ne treba niko da se sladi time. Onaj ko je to uradio, on dobro zna šta je uradio. Neću ništa da otkrivam. Svaki put kada otkrijete nekoga dajete povod tim osobama da se naslađuju. Neka svako povrede račina o svojim postupcima - naveo je Subotić za medije.

Foto: Pink.rs

Kako je dodao, sigurnosne kamere na kući ne rade, pa ne mogu da pomognu u istrazi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Subotić je rekao i da se ne plaši za svoj život, kao i da se nada da će se ovaj slučaj rešiti.

Pročitajte još: PINK.RS U KALUĐERICI! EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I SNIMAK kuće strica Aleksandre Subotić na koju je bačena eksplozivna naprava!

#Aleksandra Subotić

'