separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Nakon što su svi videli kako Luna PONAVLJA TEKST TOKOM SVAĐE sa Markom, oglasio se Gagi: Neka se postidi svako ko joj je uputio ružnu reč! (FOTO)


Njen otac ne može mirno da posmatra kada je blogerka u psihičkom rastrojstvu.


Protekle noći milionski auditorijum koji bez daha prati sva dešavanja u "Zadruzi 2" imao je priliku da vidi kako Luna Đogani zna napamet, od reči do reči, ceo tekst svađe koja se dogodila između nje i njenog dečka Marka Miljkovića.

Autor: TvPink Printscreen

Mnogi zadrugari su burno reagovali na ono što su videli, te dok su jedni tvrdili da je Luna tekst naučila napamet i sada ga primenjuje tokom rasprava sa Miljkovićem, a drugi su bili na njenoj strani, pa su izjavili kako Đoganijeva ima traume i zbog toga se tako ponaša.

Autor: TV Pink Printscreen

Luna je i protekle noći bila veoma tužna i potištena zbog svega što je videla na snimku, a sada se oglasio i njen otac Gagi Đogani, koji je pružio punu podršku svojoj mezimici.

Da li je realno da moja Luna doživljava ovakvu traumu ponovo, ona otvara usta i ponavlja reči u sebi, ima li još nekog da kaže da je ona kriva za bilo šta, sme li neko posle svega da je osudi? Sram bilo svakog ko je pomislio, a kamoli rekao da je ovo gluma, neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio i napisao o njoj! Ne dam te Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila, i krenu na tebe! Karađorđe i Ljubo, veliko hvala - napisao je Gagi na svom Instagram profilu.

Nema sumnje da bi Luni bilo veoma drago kada bi videla kakvu podršku ima od oca, a kako će se nadalje ponašati u svađama se Miljkovićem, ostaje da saznamo.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti