AKTUELNO

Stao na stranu bivše devojke koja je sa njim varala supruga.

Maja Marinković tokom popodneva uspela je da se posvađa sa Pavlom Jovanovićem zbog Dragane Mitar koja je svog supruga Sinišu Dragutivnovića mesecima varala upravo sa ovim zadrugarom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Pavle je čuo kako Maja ogovara Draganu, zbog čega je odmah reagovao. Tokom njihove svađe Maja je spomenula i trećeg Draganinog ljubavnika iz Novog Pazara, o kom je atraktivna zadrugarka pričala pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2". Inače, Dragana se drastično ugojila tokom boravka u Beloj kući, a to je spomenula ovoga puta i Maja.

Novopazarska punjena paprika je nasrnula na mene, ne ja! Zajapurila se od početka do kraja, zato što sam joj rekla da je muž čeka kod kuće i da je majka. Ja razumem, Pavle, da imaš još uvek emocije i sve to. Ja govorim istinu samo. Ja sam samo rekla da je majka i supruga, to što si ti njen ljubavnik i braniš je, to je tvoj problem. Muž joj je bio ovde u 6 sati, ona je posle toga bila u krevetu sa tobom i onda im Maja kriva. Nije Maja kriva za vašu j*bačinu - govorila je Maja Pavlu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaše svađe me ne interesuju. Bezobrazna si, lepo ti kažem, mnogo si se prok*rčila! Ne spominji joj dete. Imate usta i jedna i druga, dete spomeni još jedanput... Ništa drugo... Dete nemoj da si spomenula još jednom - govorio joj je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'