AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da se radovi na rekonstrukciji Trga Republike odvijaju po planu i da će Bastać platiti štetu koju je danas napravio.

Vesić je na svom Fejsbuku napisao da je Bastać danas samo izveo još jednu predstavu za medije i da je otišao podvijena repa čim su se ugasile kamere.

Foto: Skupština grada Beograda

- Kriminalac Marko Bastać izveo je još jednu predstavu za medije. Slikao se, pretio radnicima, napadao saobraćajne znake i čim su se ugasile kamere otišao je podvijena repa - rekao je Vesić i dodao:

Foto: Skupština grada Beograda

Radovi na rekonstrukciji Trga Republike sada se odvijaju po planu i danas će trajati do 23 sata. Štetu koju je ovaj kriminalac, pod zaštitom kriminalnih klanova, napravio obustavljajući danas radove platiće sigurno. Beograđani neće plaćati njegovo divljaštvo!

Foto: Skupština grada Beograda

Podsetimo, aktivisti Saveza za Srbiju (SzS) i predstavnici opštine Stari Grad na čelu sa predsednikom opštine Markom Bastaćem, ponovo su danas, oko podneva, blokirali radove na Trgu Republike i poručili da će ostati tu do kraja dana, te da neće dozvoliti da se radovi nastave.

Foto: Skupština grada Beograda

#Goran Vesić

#Marko Bastać

#Trg republike

'