separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

KAO U KAFANI! Pogledajte kako izgleda slavlje u parohijskom domu u Šapcu! (VIDEO)


Snimak iz parohijskog doma Crkve svetog Vasilija Ostroškog u Šapcu, na kome se vidi kako okupljeni pevaju narodnjake uz pevačicu i muziku, dok sveštenik sve vreme snima telefonom, podelio je vernike!


Naime, vernici smatraju da ovakvoj muzici nije mesto u parohijskom domu, dok sa druge strane, starešina crkve sveštenik Ivan Jančić, objašnjava da se ništa skaradno nije dogodilo i da je snimak namerno postavljen samo "da bi se napravio urnebes".  

- Zao čovek iznosi iz svoga srca zlo. To su njihova ogavna lična mišljenja, sa njihove strane je skaradno to što su učinili. Nećemo odustati, ma ko šta pisao i radio. Zašto niko nije snimio i objavio liturgiju koja je trajala tri sata, nego samo taj snimak. Neko je ubačen iz druge crkvene orijentacije da rovari ovaj projekat - rekao je sveštenik Jančić.  

Cilj je da se oživi porodica, pa se za učesnike organizuju hodočašća u crkve i manastire, kursevi o braku, porodici i natalitetu. Slobodne devojke i muškarci se na putovanjima druže, bolje upoznaju i zbližavaju, a pojedini će, verovatno, stupiti u vezu i u brak.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti