AKTUELNO

Najstariji zanat nije "rezervisan" samo za ulicu. Danas smo svedoci najezde ELITNE PROSTITUCIJE, a Pink.rs donosi ekskluzivnu ispovest jedne od "visokobudžetnih kraljica noći".

Prostitucija predstavlja pružanje seksualnih usluga za novac ili neku drugu materijalnu nadoknadu, a u Srbiji postoje tri vida prostitucije: ulična, agencijska i elitna.

Ono što je specifično za elitne prostitutke, jeste to da one ne troše svoje vreme na pregovore sa klijentima. One za sve to imaju svoje posrednike, makroe, koji ih nudi na "tržištu", dok cenu elitne prostitutke određuje njen izgled, koliko je ona poznata u visokom društvu, ali i u široj javnosti.

Ona ima nesvakidašnji posao.

Ivona S. (25) iz Nikšića u ekskluzivnoj ispovesti za naš portal priznala je da nikada nije mogla da zamisli da će da se bavi jednim ovakvim "poslom".

- U Beograd sam došla na studije u svojoj devetnaestoj godini. Beograd sam izabrala prvenstveno jer pruža velike mogućnosti za posao, a i za obrazovanje. Nisam iz siromašne porodice, moji su mi omogućili da studiram ovde, a ne u Podgorici. Iskreno, ovde su daleko bolje studije - govori Ivona i nastavlja svoju ispovest:

- Prvu godinu studija lako sam dala, jer iskreno volim da učim, a i zanima me jezik koji sam odabrala na fakultetu. Želeći da se brzo osamostalim u razgovoru sa svojim prijateljima sa drugih fakulteta, rešila sam da nađem neki posao, i ubrzo sam ga i pronašla. Postala sam promoterka za jednu agenciju - kaže Ivona.

Ivona govori da posao koji je počela da radi nije bio nešto zanimljiv, niti težak, ali je bila presrećna kada je počela da zarađuje svoj prvi novac.

Foto: Tanjug

- Radila sam kao promoter nepune dve godine. Nisam ni sumnjala da ću početi da se bavim najstarijim zanatom na svetu. Sve je počelo tako kada sam primetila da poslodavci, ali i njihovi klijenti, na laskav način pokušavaju da dođu do mene. Naravno, tada sam ih odbijala. Nisam ni pomišljala da to može da bude posao od koga ću samo šest meseci kasnije početi ozbiljno da zarađujem, nastavlja svoju ispovest Ivona.

Ivona priča da je u početku hvatao strah od svega toga, ali vremenom i on je nestao.

- Sada sam svesna u šta sam se upustila, srećom, niko nije bio grub prema meni. Imala sam razne vrste klijenata, uvek one sa puno novca, spremne da plate za svoje najluđe maštarije. Jednostavno, rešila sam da se ponašam kao iz pesme Elvisa J.Kurtovića: "Možeš imati moje tijelo, ali dušu ne". U posao sam ušla opet posle razgovora sa nekim od svojih prijateljica, koje su ozbiljno bile u ovom poslu. Naravno da nikada nisam smogla snage da kažem svojim roditeljima čime se trenutno bavim, jer znate i sami kako bi Crnogorci reagovali na to - nastavlja Ivona i dodaje:

- Oko četiri godine sam u ovom poslu i zaradila sam zadovoljavajuću sumu novca. Znajući sebe kao čvrst karakter, uskoro ću sigurno prestati da ovo radim. Ali, volela bih da negde ovu svoju priču nastavim sa sajber seksom, koji je sada vrlo popularan i legalizovan u Mađarskoj. Volela bih da imam i svoju agenciju za pružanje takvog vida usluga, jer bih žene zaštitila od grubih muškaraca, a opet zahvaljujući novoj tehnologiji, zadovoljili bi i muškarce - završava svoju ispovest ona.

Uprkos zabranama, hapšenjima, kaznama, bavljenje ovim poslom donosi pojedinim devojkama ogromnu zaradu ili njihovim menadžerima. Slična je situacija i u državama regiona, gde prostitucija poslednjih godina cveta, a sve više "poznatih" manekenki, glumica, pevačica, voditeljki i starleta na ovaj način zarađuje za život.

#Ispovest

'