separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

LUNIN HONORAR NIJE VREDAN MARKOVE LJUBAVI: Nakon što je Miljković čuo šta je Đoganijeva rekla o njemu, on se oglasio, pa ovim sve ŠOKIRAO! (VIDEO)


Miljković otvoreno prokomentarisao blogerkine reči.


Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju. 

Na sinoćnoj žurki Luna Đogani i Stanija Dobrojević su pričale o tome kako je Dobrojevićeva dobila niz kazni zbog kršenja pravila kada je želela da bude pored svojih momaka, prilikom čega je blogerka prokomentarisala da njen nedeljni honorar nije vredan njene ljubavi sa Markom Miljkovićem. 

Autor: TvPink Printscreen

Rekla si Staniji da ne vredi za Marka prekršiti pravilo i da za to platiš kaznu. Da li to znači da tvoja ljubav nije toliko jaka - glasilo je pitanje jednog gledaoca. 
Njen komentar je bilo kako je ona u "Farmi 4" kršila pravila za svog dečka i da njoj nije jasno kako Marko, David i Sanja do sada nisu preplivali jezero za nas. Ja sam rekla da meni to ništa ne znači. Ne vredi bilo šta. Meni to nisu dokazi ljubavi, na to sam mislila. Ne moraju oni da skaču u jezero. Ja na druge načine vidim da li on mene voli, nema potrebe da on pliva u jezeru i da gubi honorar - prokomentarisala je Luna. 

Autor: TvPink Printscreen

Lepo je ona odgovorila. Možda je to tako rečeno, ali je ona drugačije mislila - dodao je Marko. 

Nakon nje su i ostali zadrugari izneli mišljenje koje se podudaralo sa Luninim i oni su istakli da postoji drugi način na koji će se ljubav saopštiti svom partneru ili partnerki. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti