AKTUELNO

Ona je istakla da je jedinstvena i da niko nije kao ona.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Naredno pitanje stiglo je za Lunu Đogani, a ono se odnosilo na njeno ponašanje, odnosno kopiranje njene cimerke Ane Korać, ali i jedne od starih ukućanki, a blogerka je odmah pretpostavila da se to odnosi na njenu ljutu suparnicu Kristinu Kiju Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Luna, zašto kopiraš staru učesnicu, a sada i Anu Korać i njajaš kao ona? Budi svoja i nađi sebe već jednom - pročitao je voditelj Milan pitanje jednog od gledaoca.
Ja nikada nikoga nisam kopirala. Ja sam po tom pitanju samo svoja i da sam jedinstvena. Niko nije dete kao ja. Verovatno misle na Kiju, nemaju na koga drugog. Mene to ne dotiče. Ja ću ceo život da budem dete. Ana je takva, slične smo po tome. Ja sam njanjava u vezi. Ako jedna osoba to radi, šta ne može i neko drugi da to radi - prokomentarisala je Luna i demantovala da bilo koju od zadrugarki kopira.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: JALOVA SI, NIKAD NEĆEŠ IMATI DECE! Zorica Marković pobesnela uletela u pab, pa krenula na Sanju: Počupaću ti kosu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'