AKTUELNO

Njihovo druženje intrigira mnoge.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRIŠTALA OD PLAČA: Čim je čula šta sve Zorica o njoj zna, Sanja otrčala u pab, nije mogla da dođe sebi! (VIDEO)

Sledeće pitanje stiglo je za Jovanu Tomić Matoru:

Videli smo da se gotivite sinoć na žurki i mnogo pre toga, ali da moraš da napadaš Staniju zbog Ane Korać i da li imaš imaš zabranu druženja? - glasilo je pitanje za Matoru.
Kad nema sad tih nekih struja tamo na ostrvu, ona meni prija. Ona je danas na sastanku rekla da me ne voli i da ne može očima da me gleda. Ko zna kakva su to posla. Možda da nema Sanje i Ane, sve bi bilo u redu - prokomentarisala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Možda da moju devojku i Anu ne nazivaju k*rvama, bilo bi sve u redu. Napravili smo tako da nema sve te tenzije. Ne sviđa mi ni kako ti učestvuješ u rijalitiju, ni kako se boriš. Sinoć na žurki sa Stanijom apsolutno ništa nisam radila. Lupila me je po d*petu jer sam ja tverkovala. Ništa nisam radila - odgovorila je Matora.

Sanja Stanković nije želela da prokomentariše ovaj odnos.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'