separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

SRBOMRZAC! Trifunović pozdravlja sramnu presudu Karadžiću!


Sergejev Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu na doživotnu robiju za Radovana Karadžića


Nekadašnji lider Srba u republici Srpskoj Radovan Karadžić pravosnažno je u Hagu osuđen na doživotnu robiju. Odluku tog Međunarodnog suda pozdravljaju osvedočeni srbomrsci, među kojima je i Sergej Trifunović sa svojim Pokretom slobodnih građana.

- Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora. PSG veruje da adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu. Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava - navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Nije prvi put da Sergej pljune u lice srpskim liderima iz rata 90-tih godina koji su se borili za očuvanje i ostanak srpskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.   

Razne gadosti je svojevremeno iznosio i o generalu Ratku Mladiću, dok je, naprotiv, uvek podržavao one koji su nanosili zla Srbima. Čak se i fotografisao sa majicom sa likom Jovana Divjaka bivšeg ratnog generala Armije BiH.

Divjak se tereti za zločine u Dobrovoljačkoj ulici 3. maja 1992. godine u Sarajevu, kada je napadnuta kolona JNA i kada su ubijena 42, a zarobljena 73 vojnika i civila.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti