separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

ĆERKA RADOVANA KARADŽIĆA: Presuda je rezultat političkog pritiska! Nema nikakve veze ni sa pravdom, ni sa dokazima!


Ćerka Radovana Karadžića, Sonja, smatra da je presuda njenom ocu rezultat političkog pritiska i da nema nikakve veze ni sa pravdom, ni sa činjenicama, ni sa dokazima.


- Nakon ovoga danas jedino što mogu da kažem jeste da je i 40 godina doživotna robija, a i 20 godina je praktično doživotna robija. Ovakva presuda očigledno je rezultat političkog pritiska i nema nikakve veze ni sa pravom, ni sa pravdom, ni sa činjenicama, ni sa dokazima, ni sa čim što je u žalbenom procesu uradio tim odbrane - navodi Sonja Karadžić Jovičević. 

Kako dodaje, ništa nije ni pregledano, ni analizirano i jasno je o čemu se ovde radi. 

- Međutim, moram da istaknem veliki uspeh tima odbrane na čelu sa samim Radovanom, to je što nema genocida u opštinama i nema osnova da iko ikada Republiku Srpsku proglašava genocidnom - ističe ona. 

- Što se porodice tiče, nek je on nama živ i zdrav, ova presuda ne menja ništa u odnosu na prvostepenu presudu i guraćemo mi dalje kao što smo i do sada – dostojanstveno i sa činjenicama koje svi znaju – dodala je Karadžić Jovičević. 

Ona se nada da će činjenice kad – tad ugledati svetlost dana i da će kada narodi BiH dođu do istine moći da se pomire i žive normalno.

 - Do tada će to biti sve teže i teže – istakla je Karadžić Jovičević.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti