AKTUELNO

Definitivno im se odnos popravlja!

Dok je Stanija Dobrojević razgovarala sa Anom Korać o problemu koji je imala da Davidom Dragojević tokom prošle noći u toku nezaboravne žurke, pridružila im se i Jovana Tomić Matora.

Matora je Staniji objasnila zbog čega se Sanja Stanković, njena partnerka, naljutila na nju, a onda i pročitala pismo zbog kog se Jovani steglo srce.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad mi nije napisala poruku, sinoć kad mi je ostavila poruku, samo što nisam zaplakala, slušaj poruku: ''Bez tebe je samo jedna praznina, volim te. Po tome znam koliko joj falim, koliko joj je teško. Sad bih otišla tamo'' - ispričala je Matora.
Zbog čega ste se podžapali? - upitala je Stanija.
Kad je sve krenulo, Nenad i sve to ostalo, ja sam kao Miki Stanija. Krenem u agresiju, takva sam. Poludim, i onda kada popijem tek sam takva, i onda je ona mislila da ja ako popijem, a ona nije bila tu, da ću napraviti neko sr*nje. Ali mi je baš ovaj zadatak težak - objasnila je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DEPRESIVAN SAM, NI SA KIM SE NE DRUŽIM, KAO LUD SAM: David otkrio Drvetu mudrosti koliko se loše oseća zbog Ane, PA SPOMENUO MAJKU! (VIDEO)

Detaljno o njegovom razgovoru sa Drvetom pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'