AKTUELNO

Železnički i avio-saobraćaj funkcionišu redovno.

Saobraćaj u Srbiji se danas obavlja većih problem, ali se vozačima preporučuje da naročito budu oprezni na četiri putna pravca na kojima ima odrona.

To su putevi: Granica PZP Čačak/Novi Pazar (Adrani) -Kraljevo -Raška -Novi Pazar -Ribariće -državna granica sa CG (granični prelaz Mehov Krš), zatim Raška - administrativna linija AP Kosovo i Metohija (Jarinje), Jošanička Banja - Kopaonik i granica PZP Ivanjica/Novi Pazar (Mlanča) - Studenica - Ušće, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tu je neophodno striktno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, prilagođavanje brzine uslovima na putu, maksimalan oprez u vožnji. Neprohodni su putni pravci: Boljevac - Rtanj - Soko Banja - Vrelo, Odvraćenica - Preko Brdo, Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar -Duga Poljana -Rasno - Karajukića Bunari -Ugao - državna granica sa Crnom Gorom (Moravac) i Sjenica - Raždaginja - Bućevo - Karakujića Bunari - Suvi Do - Leskova - Tutin.

Železnički saobraćaj funkcioniše redovno.

Svi jutarnji letovi sa aerodroma Nikola Tesla realizovani su prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja.

Dežurne službe beogradskog aerodroma obezbedile su nesmetano i bezbedno odvijanje aviosaobraćaja za 127 avio-operacija, koliko ih je planirano prema današnjem redu letenja.

Na aerodromu Konstantin Veliki saobraćaj se odvija nesmetano i vremenski uslovi ne utiču na opslugu, prihvat i otpremu vazduhoplova, putnika i stvari, kao i rad ostalih službi.

Uređaji i sistemi SMATSA u punom operativnom radu, a sve usluge u vazdušnoj plovidbi pružaju se neometano.

Č.N.

#Odron

#Putevi Srbije

#Vozač

'