AKTUELNO

To što je Stefanović u nedelju došao pred zgradu beogradske policije, poznatu i kao "29. novembar", da kao ministar bude uz pripadnike Ministarstva na čijem je čelu, Jeremić je nazivao nenormalnim.

Ministar policije Nebojša Stefanović odbrusio je na svom tviter profilu Vuku Jeremiću koji je izjavio da „niko normalan ne bi stajao iza kordona policije i trpeo uvrede demonstranata“ kao što je to uradio Stefanović.

Stefanović mu je na to poručio: "Za razliku od miševa kao što je Jeremić, koji svoje ljude ostavljaju i beže glavom bez obzira, ja uz svoje ljude uvek stojim".

Da podsetimo, Jeremić je u svojim izjavama govorio o nedeljnom protestu na koji su on i ostali iz Saveza za Srbiju doveli svoje pristalice ispred Policijske uprave za grad Beograd, kako bi iz pritvora oslobodili uhapšene nasilnike koji su u subotu nasilno upali u Javni servis, vitlali motornom testerom zastrašujući novinare i napadali policajce.

To što je Stefanović došao pred zgradu beogradske policije, poznatu i kao "29. novembar", da kao ministar bude uz pripadnike Ministarstva na čijem je čelu, i što je jednako kao i policajci trpeo uvrede bahatih pristalica Saveza za Srbiju, Jeremić naziva nenormalnim.

Istini za volju ni ne čudi da je to za Jeremića nenormalno s obzirom kako on sam tretira svoje pristalice, gurajući ih da odrade zadatke za njega i da se nasilno ponašaju, a potom perući ruke od njih.

#Nebojša Stefanović

#Vuk Jeremić

'