AKTUELNO

Nisu ni mogli da naslute šta se dešava na Rajskom ostrvu!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi ovonedeljne vođe izabrale potrčke, ali i kako bi otvorili sve teme koje su obeležile ovu nedelju i izazivale burne reakcije jedni drugih.

Iako su se mnogi prvobitno žalili na uslove na Rajskom ostrvu, na iznenađenje mnogih svi takmičari bili su oduševljeni energijom koja je zavladala među njima.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Lepi Mića ispričao na tu temu zaprepastilo je sve indijance koji su ostali u Beloj kući, a nisu mogli ni da sanjaju da je sve onako kako je ovaj zadrugar ispričao.

Kod nas su žestoke svađe svaki dan, svaki dan se svađamo. Mislim da je to realna stvar zato što svi kojima su draže polovine sa druge strane su nervozne. Nema neke šale, ja sam se sa Lunom svađao i rekao sam da neću sa Markom da ulazim u konflikte. Što se tiče ostalih druženja, Dragana je ponudila deterdžent Staniji koja je bila izbojkotovana od strane mnogih zbog njenog rođendana. Kod nas svako radi šta hoće. Zadrugari koji su časno pobedili u igri imaju na raspolaganju hotel. Nas 17 imamo jedan toalet i ne svađamo se. Mi se smejemo, svađamo se. Brendon je dežurni krivac. Došli smo ovde, kao da sam pao sa neba, nikakav osećaj nemam. Nikad se ne bi vratili ovde, voleo bih da ostanemo tamo do kraja - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva je bila reakcija indijanaca, pogldajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'