AKTUELNO

Povodom napada na policijske službenike oglasio se državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković.

-Najnoviji napad na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova od strane huligana iz Saveza za Srbiju, predvođenih Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem, predstavlja nezabeleženi pokušaj obračuna sa policijskim službenicima koji, isključivo u skladu sa zakonom, obavljaju svoj posao i staraju se o javnom redu i miru - rekao je Miličković.

-Gađanje kamenicama i flašama pripadnika policije, ispred zgrade Policijske uprave za grad Beograd, novi je divljački pokušaj povređivanja policajaca. Ovakvo ponašanja predstavnika i lidera Saveza za Srbiju ne iznenađuje, jer je politika nasilja jedino što oni poznaju i odlučno sprovode - ocenio je on.

S jedne strane ovi ljudi pozivaju policajce da stanu uz njih, ističe on, dok kako kaže, sa druge ih fizički napadaju i iznose salvu uvreda na račun policijskih službenika koji časno i profesionalno obavljaju svoj posao.

-Ministarstvo unutrašnjih poslova i Republika Srbija stoje iza svakog policajca i neće dopustiti da napadi na policijske službenike prođu nekažnjeno. Državni organi Republike Srbije moraju da reaguju i kazne sve koji fizički napadaju policajce-zaključio je on.

#Milosav Miličković

#Policija

'