separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

'LEŽALA JE SVA U KRVI, SA RANAMA, OPEKOTINAMA I GOTOVO BEZ SVESTI': Ispovest Ivanine drugarice koja je nesrećnoj devojci spasila život LEDI KRV U ŽILAMA


P. Lj. spasila je Ivanu dvočasovnog iživljavanja od strane Đorđa Lackovića.


Sa teškim telesnim povredama Ivana Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je u utorak pre podne u Novom Sadu pretukao dečko Đorđe Lacković (24) smeštena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, polomljena četiri rebra, izbodena je nožem, ispečena peglom po vratu i rukama, a svuda po telu ima hematome od udaraca. Devojka je danas stabilno i više nije životno ugrožena.

Ivani je život spasla najbolja drugarica P. Lj. kojoj je na putu do Urgentnog centra gde joj je ukazana prva pomoć, ispričala detalje dvočasovne drame u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, koja se, na sreću, nije tragično završila.

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Naime, nakon što se puna dva sata iživljavao nad devojkom, Đorđe je izašao iz stana uz pretnju da će se vratiti "da dovrši gde je stao". Ivana je iskoristila taj momenat i u 13.36 pozvala drugaricu.

- Dođi kod mene, Đorđe me pretukao - bilo je jedino što je teško uspela da progovori.

- Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu... Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je čupao za kosu, tukao svuda po telu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na telo. Na podlakticama i na vratu je imala vidljive opekotine od pegle, na mestima kože nije bilo - priča Ivanina najbolja drugarica.

Prestravljene i u paničnom strahu ipak su obe uspele da se priberu i pobegnu iz stana pre nego što se Đorđe vratio. Taksijem su se uputile u Urgentni centar gde su znale da će dobiti pomoć i ni slutile nisu da će se drama tamo nastaviti.

- Lekari su nas brzo primili, a dok smo čekale na snimanja i analize koje su lekari rekli da moraju da se urade, ja sam Ivanu sakrila u nekom dvorištu u blizini, kao da sam znala da će se Đorđe pojaviti. On je stigao pre policije i video je samo mene, sleđenu od straha.

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Vikao je: "Gde je Ivana? Zašto ste morale ovde da dolazite?" Samo to je ponavljao. Ubrzo su stigli policajci. Na pitanje: "Da li ste tukli vašu devojku" odgovorio je: "Ne, ja sam sada došao sa posla". Odveli su ga, a inspektor Stevan je sve vreme ostao sa nama što nam je obema mnogo značilo jer smo bile preplašene i zabrinute i mnogo smo mu zahvalne zbog toga - nastavlja Ivanina najbolja drugarica.

Između najboljih drugarica nije bilo tajni. Ivana se P. Lj. poveravala o svojoj komplikovanoj vezi u kojoj su, pored ljubavi, dominirali ljubomora i strah i iz koje se izvukla tek nakon što je brutalno prebijena.

- Od početka je trpela psihičko i fizičko maltretiranje. Govorio joj je najgnusnije reči i često tukao, a zbog njegovog ljubomorisanja nigde nije smela da mrdne. Jako ga se plašila, ali nije smela da raskine vezu. Pretio joj je da će je ubiti ako ga ostavi i govorio da mu neće biti žao da robija - završava Ivanina drugarica.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti