separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

JOŠ JEDNA LAŽ IZ PRIŠTINE: Kartica Slavka Simića zloupotrebljena! Poslednji put bio u parlamentu 16. novembra 2018!


Povodom navoda u pojedinim medijima da je potpredsednik kosovske skupštine Slavko Simić prisustvovao sednici 7. marta ove godine, skupština Kosova demantuje ove navode kao i potpredsednik Simić, čija je kartica, kako se navodi, namerno ili nenamerno zlupotebljena od nekog od prisutnih kolega.


Inače verifikacija same kartice u sistemu, ne znači fizičku prisutnost na sednici, i ne omogućava davanje kvoruma. Potpredsednik skupštine, poslednji put je prisustvovao plenarnom zasedanju 16.novembra 2018.godine.

Na listi poslanika, navodno, vidljivo je ime Slavka Simića, jednog od poslanika Srpske liste. Uvidom u zapisnik, Simićevo ime je evidentirano kao jedno od 77 poslanika koji su registrovani kao prisutni na sednici i koji čine kvorum.

Navodi se da  Simić nije pristupio glasanju, i da pored njegovog imena, kao i pored imena 17 drugih poslanika koji su registrovani kao prisutni, ali nisu pristupili glasanju, stoji znak (-). Međutim, Skupština Kosova, kao i Slavko Simić, demantovali su ove navode, ističući da se radi o zloupotrebi, jer Simić, kako navode, nije bio prisutan na spornoj sednici, čime je nastavljeno sa plasiranjem laži iz južne srpske pokrajine.


Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti