separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

'ZABORAVILA SAM BEBU NA AERODROMU, VRATITE AVION' Majka histerično vikala na pilota, jer je kasno shvatila da dete nije sa njom!


Putnici u brzini i gužvi često svašta zaboravljaju na aerodromima, ali da majka zaboravi svoju bebu i primeti tek po poletanju aviona, verovatno se po prvi put dogodilo.


Putnica jedne saudijske kompanije zahtevala je da se avion koji je poleteo za Kuala Lumpur vrati na aerodrom. Kako je rekla uspela je da zaboravi bebu u čekaonici.

Na snimku koji su objavili lokalni mediji čuje glas pilota koji traži od kontrole leta dozvolu za povratak na aerodrom u Džedi.

- Neka nam je Bog u pomoći. Možemo li da se vratili ili šta da radimo? Putnica je zaboravila svoju bebu u čekaonici - objašnjavao je pilot. 

Ni kotrolori nisu bili sigurni šta čuju pa su tražili da pilot ponovi. Operater im je nakon toga dao dozvolu da se vrate na međunarodni aerodrom "Kralj Abdul Aziz".

- U redu, vratite se na terminal. Ovo još nismo imali - rekao je kontrolor leta.

Ne zna se da li je avion uveliko poleteo ili je još bio na pisti za uszletanje kad je žena shvatila da je zaboravila bebu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti