AKTUELNO

Nikola se sa bratom poslednji put čuo pre desetak dana, tačnije u sredu uveče oko 8 i 15 sati uveče.

Ni nakon više od nedelju dana Nikola Lekovski (37) iz Bora još nije pronađen. Njegov brat Stefan kaže da se Nikola preselio prošlog ponedeljka u Beograd zbog obaveza na Fakultetu organizacionih nauka gde studira i da mu se od tada gubi svaki trag. Niko ga nije video, ni čuo.

- Rešio je da položi tri ispita koja su mu ostala kako bi mogao da konkuriše za bolji posao – priča Stefan Lekovski i napominje da je njegov brat sanjao da završi fakultet i zaposli se u nekoj većoj stranoj kompaniji.

Porodica angažovala i privatnu detektivsku agenciju kako bi im pomogla u potrazi za Nikolom.

- Svuda smo ga tražili ali do sada nema nikakvih novosti. Kontaktirali smo i njegovu bivšu devojku sa kojom je bio u vezi pre sedam meseci u nadi da se možda nije videla ili čula sa njim. Međutim, ona nam je rekla da se udala i da ništa ne zna. Ljudi se javljaju da su ga videli, i odmah smo reagovali, ali se svaki put ispostavilo da nije reč o Nikoli. Hvala u svakom slučaju ljudima što nas kontaktiraju jer znam da žele da pomognu – kaže Stefan.

Nikola se sa bratom poslednji put čuo pre devet dana, tačnije u sredu uveče oko 8 i 15 sati uveče. Kako objašnjava Stefan, sutradan je ponovo trebao da ode do fakulteta, a onda i da se vrati za Bor. To se međutim nije desilo, pa je Stefan Nikolu ponovo zvao na mobilni telefon u petak, ali se on nije javljao. Nakon toga, zabrinuti brat, otišao je do njegovog stan u Beogradu na Avalskom putu i u sobi je zatekao samo upaljen lap top i ostavljen mobilni telefon na stolu.

- Izgledalo je kao da je izašao na pet minuta, po cigarete ili nešto slično, a nema ga nigde. Odmah smo prijavili nestanak policiji – dodaje Stefan.

Nikola je visok 190 cm, ima kratku crnu kosu, krupan je i nosi naočare. Mole se svi koji imaju nekih informacija se jave na broj 060/5555885 ili najbližoj policijskoj stanici.

#nestao

'