AKTUELNO

Tek će se pričati o ovome!

Tokom turbelentnog porodičnog sastanka, zadrugari su izneli svoja mišljenja o međuljudskim odnosima, kao i o mandatu Lune Đogani.

Miljana Kulić poznata je po svom i više nego zanimljivom odnosu sa njenim verenikom Lazarom Čolićem Zolom. Kada je došao red na Miljanu, ustala je i priznala da je ona kriva za većinu svađe koje je do sada imala sa svojim verenikom.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde mi najviše znače moja Pamela, majka Marija, moje dete zbog kog sam ušla ovde i naravno moj verenik, Lazar. Kriva sam što sam se zaljubila u rijalitiju, kriva sam što pravim sve ovo. Ja uvek pomislim nešto ružno jer ne verujem ljudima. On mi pruža svu pažnju ovog sveta ovde i jedva čekam da izađem kako bih mogla da se opustim - završila je Miljana.
Želim da se zahvalim ljudima koji su radili ove nedelja za mene. Ja sam u hotelu radila u svakom smislu i to je to. Hvala mom omiljenom - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO KRADE I LAŽE: U Zadruzi u toku porodični sastanak! Ukućani komentarišu Lunu Đogani, a evo koju je cimerku ocrnio Bane Čolak! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'