AKTUELNO

Ispuniće poslednju želju svom tastu.

Nakon što je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" dovezao Gordanu Šaulić, Ildu, njihovu snaju Danijelu i kuma Koleta da preuzmu telo pokojnog Šabana Šaulića, njegov zet Zoran Bata Mirković uputio se ka kapeli Novog groblja, gde se transportuje pevačevo telo.

SUZE I JECAJI NA AERODROMU: Šabanova udovica stigla po TELO POKOJNOG MUŽA! (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs

Bata, koji je inače suprug Šabanove starije ćerke Sanele će, kako saznajemo, u kapelu odneti štap za pecanje, koji će staviti u kočeg svog tasta, čime će mu ispuniti jednu od poslednjih želja, budući da je Šaulić bio poznat kao strastveni ribolovac. Takođe, pošto je pevač obožavao kačkete, pre izvesnog vremena rekao je najmilijima da mu, kada ga jednog dana budu sahranjivali, stave kačket na glavu što je, kako saznajemo, već učinjeno.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, večeras je avion Vlade Srbije poleteo za Dortmund, gde je preuzeto telo pokojnog pevača, nakon čega je odmah krenuo nazad za Srbiju i nešto pre 22 časa sleteo na aerodrom "Nikola Tesla". Istim letom vratili su se Šabanova deca Sanela i Mihajlo, koji su u Nemačku otputovali u nedelju 17. februara, istog dana kada su saznali da im je otac poginuo.

Foto: Printscreen

Podsećanja radi, Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu A2 u Nemačkoj, 17. februara oko 6:50 ujutru. Stravičnu saobraćajnu nesreću izazvao je Turčin Alsin Levent (35), koji je svojom "mazdom" upravljao pod dejstvom alkohola, bez vozačke dozvole, i pri brzini od 180 kilometara na čas zakucao se u "seat", u kom se nalazio pevač. Šaulić je u automobilu bio sa muzičarom i vozačem Mirsadom Kerićem, koji je podlegao povredama dan posle nesreće, dok je pevačev kum Boban Stojadinović, koji je sedeo na zadnjem sedištu, zadobio telesne povrede. Turčin koji je izazvao ovaj udes je, inače, uhapšen - krivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo.

Foto: E-stock, Pink.rs

ŠABANOVA ĆERKA NAPUSTILA AERODROM: Dopremila telo pokojnog oca, pa uplakana krenula u kapelu (FOTO+VIDEO)

Komemoracija pevaču biće održana sutra u 11 časova u velikoj sali Skupštine grada Beograda, dok će sahrana biti održana u 15 sati, u Aleji zaslužnih građana beogradskog Novog groblja.

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'