separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ISPLIVALI NOVI DETALJI O TURČINU KOJI JE USMRTIO ŠABANA I NJEGOVOG MUZIČARA: Prijavljen na lažnoj adresi, automobil nije bio njegov, započeta istraga! (FOTO)


Prema izveštajima nemačke štampe Turčin je na auto-putu vozio 180 na sat kada se zakucao u automobil u kojem je bio Šaban.


Alsin Levent, Turčin koji je lišio života Šabana Šaulića, bio je lažno prijavljen na jednoj adresi u Bilefeldu, a automobil kojim je udario našeg pevača moguće da je čak bio u ukraden te kobne večeri.

- Dosadašnji tok istrage je pokazao da Alsin Levent, 35-godišnji državljanin Turske, nema prebivalište u Nemačkoj! Policija je bila na adresi na kojoj je bio navodno prijavljen, ali ispostavilo se da je reč o lažnoj adresi. On tamo nije boravio, tako da je odmah započeta istraga kako bi se utvrdilo gde je on uopšte živeo - objašnjava detalje jedna novinarka jednog lokalnog lista.

Policija je započela istragu o vozilu kojim je usmrćen Šaban.

Autor: Printscreen Facebook

- Definitivno je jasno da automobil nije bio njegov. Policija je odmah pokrenula istragu o poreklu automobila i kako je došlo do toga da ovaj Turčin dođe do te „mazde“. Postoji mogućnost da je vozilo ukradeno, a definitivna potvrda te sumnje dobiće se kada budu privedeni svi koji su vezani za ovo vozilo. Turčin nije imao nikakvu vozačku dozvolu. Ne samo nemačku, nego ni tursku - otkrila je sagovornica iz Nemačke.

Prema izveštajima nemačke štampe Turčin je na auto-putu vozio 180 na sat kada se zakucao u automobil u kojem je bio Šaban.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Levent je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima prebačen iz bolnice u policiju:

- Sada se nalazi u pritvoru. U bolnici je bio pod nadzorom policije i čim je završeno lečenje, odveden je na ispitivanje i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Podsetimo, ranije je objavljeno da se Levent tereti za teško ubistvo u saobraćaju. Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 35-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je Vestfalen blat. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić, Kerić i Boban Stojadinović, koji je prošao s nekoliko preloma rebara.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti