AKTUELNO

Šaulić se radovao što će prirediti veliko slavlje za sina jedinca i njegovu verenicu Danijelu Mandić.

Kako saznajemo, sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo trebalo je da se oženi verenicom Danijelom Mandić za tri meseca. Šaban se tome neizmerno radovao, a niko nije ni slutio da će ih u tome omesti velika tragedija koja ih je zadesila. Šaban je juče nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći, a umesto radosti u dom Šaulića uselila se neizmerna tuga i bol.

Foto: Pink.rs

- Mihajlo je nedavno verio Danijelu i planirali su veliku svadbu. Šaban se radovao kao malo dete. Bio je neizmerno srećan što će oženiti sina. Trebalo je da svadbeno veselje bude za tri meseca, svi su se radovali i pripremali se, a nisu ni slutili da će ih u planovima omesti strašna tragedija koja ih je zadesila. Sada umesto svadbe, spremaju Šabanovu sahranu. Sve ovo ih je dodatno slomilo, a svadbu su odložili. Trebalo bi da svadbeno veselje bude nakon Šabanove godišnjice - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Mihajlova izabranica Danijela sve vreme je uz njega u najtežim trenucima, a trenutno mu je, pored njegove porodice, najveća podrška.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je juče ujutru, vraćajući se sa nastupa, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodilo u Nemačkoj, a do udesa je došlo kada se automobil marke "mazda" zakucao u automobil u kojem se nalazio pevač.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'