separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Luki Dončiću prvi Poli 'Made in USA'


U skladu sa strategijom kreativne internacionalizacije poslovanja, Perutnina Ptuj je na američko tržište nastupila sa proizvodnjom i prodajom najprepoznatljivije pileće kobasice u jugoistočnoj Evropi – kobasice Poli.


Poli je prva pileća kobasica na evropskom tržištu i sinonim za posebne kobasice još od 1974 godine. Danas je ova kobasica međunarodni bestseler. "Ludi za Poli" su potrošači od Skandinavije do Sredozemlja, plasira se čak i u dalekom Dubaiju.

Poli jako uspešno nastupa i u drugim segmentima – postala je prva kobasica za mazanje, ušla je u segment viršli, a kroz proizvod Poli Hammy predstavila se i kao pileća šunka sa čak 90% čistog pilećeg mesa. 

Proizvodnja pilećih kobasica i viršli robne marke Poli u američkom gradu Čikagu je uspostavljena uz sveobuhvatnu pomoć stručnjaka iz Perutnine Ptuj. Za proizvodnju u Americi se upotrebljavaju začinske mešavine po originalnoj recepturi, koje pripremamo u Ptuju i šaljemo u Ameriku. Do kraja februara omiljena evropska kobasica će naći svoje mesto u 1750 trgovina širom Amerike. 

Autor: Promo

Prve posebne kobasice i viršle robne marke Poli proizvedene u Americi otišle su u ruke njenog najpoznatijeg ambasadora, NBA zvezde Luke Dončića. 

Zvezda NBA, Luka Dončić koji je i najpoznatiji ambasador ovog brenda, prvi je isprobao Poliposebne kobasice viršle Made in USA, a o tome kako je baš on postao ambasador iz Putja kažu jednostavno: „Mora biti kao Poli: originalan, mladalački, duhovit i ambiciozan, a isto tako popularan i prepoznatljiv. Poli je uspela – povezala se sa košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem.“

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti