AKTUELNO

Sredina radne nedelje jutros donosi umeren intezitet saobraćaja, koji se na auto putevima odvija bez zastoja i prekida, saopštio je AMSS.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju 360 minuta, na Kelebiji 60 minuta, Batrovcima 180 minuta, Bogojevu 120, a na Šidu 60 minuta.

Oni koji se spremaju za put, u nižim predelima mogu očekivati nešto povoljnije vremenske prilike u odnosu na jučerašnje, saopštio je AMSS. U planinskim predelima i za danas su prognozirane snežne padavine.

Pored snega posebnu opasnost predstavlja i najavljen jak vetar, a koji je i u toku jučerašnjeg dana stvarao snežne nanose na planinskim putevima, zbog čega je i neprohodan put koji vodi ka Kopaoniku sa istočne strane, preko Brzeća, Srebrnca i Jarma.

Prilazi ostalim zimskim turističkim centirma su prohodni. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

#Saobraćaj

'