separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

DALE ODGOVORE NA NAJINTIMNIJA PITANJA: Matora i Sanja otkrile sa koliko godina su imale prvi S*KS, a i sa koliko partnera su spavale u životu! (VIDEO)


Bile su iskrene do kraja!


Sledeći ljubavni par koji je odgovarao na 10 intimnih pitanja bile su Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora. Voditelj Ognjen Nestorović postavljao im je škakljiva pitanja, a jedan od najintrigantnijih parova suočio se sa iskrenim odgovorima.

Pitanje koje je sve iznenadilo jeste - Sa koliko partnera je spavao vaš partner. Nakon što su odgovorile, Sanja i Matora ostavile su sve zadrugare u šoku.

Autor: TvPink Printscreen

Preko 100 puta sam bila sa nekim, odakle znam, ne mogu da se setim - izjavila je Matora kroz šalu.

Sledeći pitanje za zadrugarke glasilo je "Ko je najveći neprijatelj tvoje voljene osobe", te su one i ovog puta bile iskrene do srži. Obe su se složile da je upitanju Marko Miljković, ali nisu htele da dalje produbljuju ovu situaciju. 

Autor: TvPink Printscreen

Ognjen je zatim postavio pitanje - Sa koliko godina je tvoj partner imao prvo seksualno iskustvo? Sanja i Matora uspele su da izvuku još jedan poen, budući da su odgovorile isto na postavljeno pitanje.

Ja sam čekala more i to, ali je bilo sa 16 godina, a Sanja je prvi put imala seks sa 19 godina - izjavila je Matora.

Autor: TvPink Printscreen

Pitanje koje je napravio muk u Beloj kući bilo je - Šta bi tvoja bolja polovina, da može izbrisala iz života? Sanja se u tom trenutku poverila pred milionskim auditorijumom o svom detinjstvu.

Jedan deo mog prošlog života, gde je u detinjstvu moja mama kad sam bila mala, ušla u brak sa drugim čovekom koji ju je psihički maltretirao - izjavila je Sanja, gutajući knedle.

Sanja i Matora za sada su u velikoj prednosti u odnosu na druge ljubavne parove, krajnji rezultat bio je sedam poena za njih dve, čime su pokazale da se izuzetno dobro poznaju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti