AKTUELNO

Njegove kolege ne mogu da veruju da je "tako jakog i zdravog čoveka savladao naizgled običan grip".

Policajac iz Niša Bojan Mitrović (43) preminuo je u noći između subote i nedelje od posledica infekcije virusom gripa AH1N1 na Infektivnoj klinici u Nišu.

Bojan je, kako mediji prenose, primljen na kliniku u vrlo teškom stanju, a kod njega je uzorkovanjem krvi utvrđeno prisustvo virusa AH1N1.

Prema nezvaničnim informacijama, on nije bolovao ni od jedne hronične bolesti na koju je, eventualno, mogao da utiče virus gripa.

Bojan je šesta žrtva virusa u Nišu. Reč je o pripadniku Policijske uprave MUP Srbije Bojanu Mitrović, rođenom 1976. godine.

I pored svih preduzetih mera da mu se život spase, u subotu po podne i uveče nastale su komplikacije koje su rezultirale fatalnim ishodom.

- U četvrtak mu je bilo malo bolje, što nam je ulilo nadu da će biti dobro, međutim, stanje mu se naglo pogoršalo i, nažalost, izgubili smo ga - navode njegove kolege.

Bojan Mitrović je radio u Policijskoj stanici Medijana i bio je jedan od omiljenih školskih policajaca u gradu. Tokom poplava u Obrenovcu 2014. godine bio je u prvim borbenim redovima, danonoćno dežurajući i spasavajući ljude koje je zadesila strašna nezgoda.

Samo reči hvale čuju se i od Bojanovih kolega, koji ne mogu da veruju da je, kako kažu, “tako jakog i zdravog čoveka savladao naizgled običan grip”. Bojan je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

#Smrt

#Virus

'