AKTUELNO

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji, Handanović kaže da je aktivan na Tviteru, posebno kada na društvenoj mreži naiđe na laž na koju "mora da odreaguje", a posebno kada se bez razloga napada neko ko vredno radi i daje rezultate.

Ovogodišnju "Beogradsku zimu" organizovao je CEBEF, na čije sam čelo došao u junu prošle godine, a od tada smo postigli dosta rezultata, budući da radimo marljivo, što je i državna politika predsednika Aleksndra Vučića i Srpske napredne stranke - izjavio je Damir Handanović, direktor CEBEF-a, gostujući u ovonedeljnoj emisiji "Kontravizija" autora i voditelja Lava Pajkića.

Foto: TV Pink Printscreen

Handanović je ovom prilikom najavio FEST, koji se ove godine održava od 22. februara do 3. marta na kojem će biti prikazano više od 500 projekcija u Novom Sadu i Beogradu.

- FEST se vraća u Kombank dvoranu (ex Dom sindikata), odakle je i potekao. Imamo odlične filmove koje je probrao naš selektor Jugoslav Pantelić i nadam se da će ovogodišnji FEST biti bolji od svih prethodnih - kaže direktor CEBEF-a.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji, Handanović kaže da je aktivan na Tviteru, posebno kada na društvenoj mreži naiđe na laž na koju "mora da odreaguje".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne mogu da podnesem izjave i stav pojedinaca prema čoveku koji zaista vredno radi i bori se za Srbiju i njene građane. I ja sam bio meta linča kada sam došao na mesto šefa CEBEF-a, a zaćutali su kada su videli rezultate. Rezultatima se branim i samo me oni i zanimaju - kaže Handanović.

Celu ovonedeljnu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Damir Handanović

#Kontravizija

'