AKTUELNO

Glumac je danas na Tviteru nazvao direktorku Studija B, Ivanu Vučićević "fu*som", čime je ponovio uvredu na njen račun koju je iznosio i ranije.

Sergej Trifunović u još jednom u nizu tvitova obrušio se na račun direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B, Ivane Vučićević, porukom: Ovoliku buku nije digla ni urednica Studija B kada je bila fu*sa.

Studio B, u saopštenju dostavljenom medijima, podseća da ovo nije prvi, a očigledno ni poslednji napad Sergeja Trifunovića, kako kažu, "propalog glumca i narkomana, koji u svojoj nemoći i kukavičluku, preti novinarkama i ženama".

Ističu da je ovo samo nastavak politike Sergejevih političkih mentora Đilasa, Jeremića i Obradovića i drugih koji su u proteklom periodu upućivali najveće uvrede i pretnje premijerki Ani Brnabić, Maji Gojković, MIleni Ivanović, novinarki Studija B Barbari Životić.

Građani su, dodaju, već rekli Đilasu, Jeremiću i Obradoviću šta misle o njima, posto su više puta ubedljivo poraženi na izborima.

Za Sergeja Trifunovića, kojeg smatraju propalim političarem u pokušaju, i dalje misle da je najbolji lek onaj koji mu je Ivana Vučićevic prepisala prošli put: od prve žene koja ga vidi, u ime svih žena, treba da dobije šamarčinu za sve uvrede.

To je najmanje što zasluzuje, poručili su iz Studija B.

#Sergej Trifunović

'