AKTUELNO

Bivši gradonačelnik i sadašnji lider SzS pravdao se da je napadnut u društvu svoje dece, a direktor Srpskog telegrafa kaže da je pred tom istom decom nokautirao tasta, te ističe da je reč o evidentiranom nasilniku, o čemu niko ne sme da priča.

Novinarka Srpskog telegrafa Ivana Žigić juče je postala žrtva uvreda glumca Sergeja Trifunovića, a između ostalog, nazvao ju je ku*vom. Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović kaže da su uvrede strašne, te da ih je uputio onaj koji pretenduje da se bavi politikom.

- Teško mi je da ga nazovem čovekom! Ku*vom ju je nazvao jer mu je postavila novinarsko pitanje, odnosno da da komentar na prepucavanje između njega i Biljane Srbljanović. Na to je novinarka dobila odgovor da je ku*va, vređao ju je i objavio njen broj. Trifunović je nastavio sa provokacijama, pa se izvinio ku*vama jer ih je uporedio sa novinarkom Srpskog telegrafa. Usput je novinarku nazvao ološem – kaže Milovanović za Pink.

Ističe da su se u nekoliko dana naređali performansi: Obradovićev ispred TV Pink, nasrtanje sa grupom od sedmoro sledbenika na Oliveru Zekić ispred REM-a, Trifunović zatim vređa novinarku Srpskog telegrafa, a uz sve to Dragan Đilas preti studentima, psuje ih kao kočijaš.

Teške reči izgovara neko ko je bio gradonačelnik i ko pretenduje da ponovo dođe na vlast. Đilas je pokazao svoje pravo lice. Inače je reč o evidentiranom nasilniku, o čemu niko ne sme da priča. On je opasan čovek koji ide sa obezbeđenjem po gradu i onda se krije iza dece i kaže da je sve gnusna laž, te da su ta deca njega provocirala. Studenti su mu rekli da je lopov, da se obogatio na grbači naroda, a u isto vreme ti studenti su protiv Aleksandra Vučića i o njemu govore negativne stvari - kaže Milovanović za „Novo jutro“.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodaje da se Đilas pravdao time da je bio u društvu svoje dece i podseća da „o Vučićevoj deci može da se priča da su banditi, prevaranti, da su huligani, njegovu ćerku su nazivali gnusnim imenima...

- Đilas kaže da se zabrinuo šta će njegova deca pomisliti, a pred tom istom decom nokautirao je tasta! Ti si decu istraumirao, registrovani si nasilnik i sad si se kao potresao jer su ti neki pretili, a tukao si dedu pred decom! - kaže Milovanović.

Ističe da se program SzS sastoji iz nekoliko tačaka:

- Tačka 1: obdareni crnci da siluju žene, tačka 2: treba tući studente, tačka 3: novinarke nazivati ološem i ku*vama, tačka 4: mrzeti Vučića - to im je program! Na vlast se može doći ili izborima ili revolucijom, ali od izbora beže. Dizanjem stepena nasilja i afirmisanjem istog pokazuju program: da nasilno oteraju brata na brata, prijatelja na prijatelja i da se ljudi polome. Ne bi me iznenadio incident sledeće subote, koji će da izvedu siledžije, a potom optuže SNS da stoji iza njega - kaže Milovanović.

Dodaje da se pravi atmosfera da nije normalno da se bavimo demografijom, ekonomijom, pitanjem Kosova, ističe direktor Srpskog telegrafa.

Ceo razgovor pogledajte u nastavku:

#Dragan Đilas

#Novo jutro

#Saša Milovanović

'