AKTUELNO

Glumac Sergej Trifunović se ponovo sukobio sa novinarkom Srpskog telegrafa, koju je uvredio i nazvao kurvom, na šta su mnogi političari reagovali, zgroženi izjavama kojima Trifunović pomera granice razuma i sve više i više zgrožava javnost.

Podsetimo, glumac je novinarki uputio više uvredljivih komentara, a najpre je prepisku objavio i na tviteru, gde su svi mogli da vide i njen broj telefona. Na insistiranje novinarke, Trifunović je uklonio njen broj, ali mu očigleno nije palo na pamet da obirše i fotografije na kojam se i dalje vidi kompletna prepiska.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, reagovao je na ovaj potez Trifunovića na svom tviter profilu gde je napisao:

- Jel to borba opozicionih alfa - mužjaka? Znate li išta drugo osim da tučete, vređate, silujete žene koje misle drugačije od vas, političarke i novinarke?! Ajde na izbore ljudska gnjido sakrivena iza tviter naloga, pa tamo dokazuj muškost, ako je imaš?!

Foto: Printscreen Twitter

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, takođe je osudio ovakve izjave Trifunovića.

- Spisak sve duži, tišina sve glasnija... Koliko žena treba da uvrede, ponize, opsuju i pljunu da bi im bilo rečeno da je dosta? - napisao je Jovanov.

Foto: Printscreen Twitter

Na svom tviteru oglasio se i član predsedništva SNS-a dr Vladimir Orlić.

- I kad jednom pređeš sve granice, uvek moraš da dokazuješ: da biti "velika zvezda" u tom taboru ne podrazumeva ni pamet, ni hrabrost. Već prosto: spremnost da budeš najgori. Kao nagradu ti Đilas, Jeremić i Dveraši vikendom dozvole da koristiš njihov kamion - Orlić.

Foto: Printscreen Twitter

Da podsetimo, ovo nije prvi napad glumca na novinarku ovog dnevnog lista.

#Aleksandar Vučić

#Sergej Trifunović

'