AKTUELNO

Uhapšeni su ubrzo nakon objavljivanja snimka incidenta.

Drago M. (21) i Vukašin L. (19) iz Novog Sada su huligani koji su 1. januara oko tri sata ujutro uništili interfon i oštetili kameru na jednoj stambenoj zgradi u Ulici Đorđa Magaraševića u Novom Sadu.

Njih dvojicu je identifikovala policija i tereti ih za krivično delo uništenja i oštećenja tuđe stvari i prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

Drago i Vukašin su juče u skraćenom postupku privedeni sudiji u Prekršajnom sudu u Novom Sadu.

- Bili smo pijani. Ne znamo zašto smo to uradili. Pa eto, došlo nam da budemo face - rekli su i Drago i Vukašin.

Sudija ih je kaznio sa po 150.000 dinara. Međutim, ni Drago ni Vukašin nisu imali da plate, te im je novčana kazna preinačena u 60 dana zatvora i odmah su sprovedeni na odsluženje zatvorske kazne.

Draga i Vukašina kamera je snimila dok su demolirali ulaz u zgradu. Njima očito nije bilo dovoljno što su pokidali intrefon dok sve to snima sigurnosna kamera, nego su se dva puta vraćali da ga dokusure. Vrhunac priče je to što su se na kraju vratili maskirani kako bi pokušali da unište kameru.

Njih dvojica su na kraju ispali smešni jer dok su uništavali interfon, nisu krili lica, ali kada su se vratili da dokrajče kameru, tad su skinuli majice s kratkim rukavima, i pokušali da prikriju lice, ne razmišljajući da ih je kamera već u dva navrata snimila.

S.M.

#Huligan

#Kazna

#Novi Sad

#Policija

'