AKTUELNO

Otvorio je dušu pred kamerama "Premijere".

Popularni pevač Sloba Radanović nedavno je sa svojom bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar uživo izveo pesmu "Shallow" u emisiji "Amidži šou", čime je podigao ogromnu prašinu, a nakon što je sišao sa bine pred kamerama "Premijere" priznao je da je imao tremu jer je istu delio baš sa Kijom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovde mi je sve nekako bilo spontano, kul. Strana pesma, nešto u čemu ljudi nisu navikli da nas viđaju. Zbunio sam se, bila je onako malo čudna situacija - priznao je Radanović, koji nije bio saglasan sa konstatacijom da Kiju nije smeo da pogleda u oči.

- Naravno da sam smeo da je gledam u oči, potrudio sam se da to izgleda i scenski onako, da se proprati i tekst pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da se konstantno spekuliše o tome da je došlo do pomirenja bivših supružnika, pevač je imao potrebu da u "Premijeri" otkrije da li ima istine u ovim navodima koji se najčešće šire društvenim mrežama.

- Nismo, veruj mi, vidim po društvenim mrežama se širi... U dobrim smo odnosima, stvarno, korektnim. Možda, kroz nekoliko godina... Ja uvek kažem, ako nas putevi ponovo spoje... Ali trenutno ne razmišljam o tome - kaže Radanović koji o novoj ljubavnoj romansi svoje bivše devojke Lune Đogani, koja je odnedavno u vezi sa Markom Miljkovićem, ne želi da govori.

Foto: TvPink Printscreen

- Nadam se da je srećna i da je zadovoljna. Voleo bih da se stavi tačka na celu priču i da svi budemo srećni, zadovoljni i pronađemo svoje neke statuse u životu - apelovao je Radanović.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

#pevač

'