AKTUELNO

Popularna pevačica Sandra Afrika priznala je da na samom početku svoje karijere nije imala podršku najmilijih.

Sandra Afrika danas važi za jednu od najangažovanijih mladih pevačica, koja je zahvaljujući atraktivnom izgledu i brzim, vrcavim pesmama uspela da osvoji široke narodne mase i stekne brojne fanove.

Foto: YouTube screenshot

Iako je sada veoma uspešna u svetu muzike, zahvaljujući kojoj zarađuje velike sume novca, pevačica je priznala da na početku svoje karijere nije imala podršku roditelja.

Foto: YouTube screenshot

Kad sam počinjala, nisam imala potpunu podršku roditelja, pogotovo maminu. Ona je mislila da to što radim nije dobro. Umela je da mi kaže: "Jao, Bože me sačuvaj! Strašno. Moja porodica nije bila uz mene. Bilo mi je teško, ali sam sama gurala i trudila se. Sećam se da sam razmišljala o tome kako neću uspeti kada moja mama ne veruje u mene. Šta će tek drugi ljudi da misle i kažu. Strašno je počinjati bilo šta, a da neko tvoj nije uz tebe - iskrena je bila pevačica.

Njoj je "vetar u leđa" dao dugogodišnji emotivni partner Aleksandar Moskovljević Mikiša, zahvaljujući kojem je i postala pevačica i uspela da ostvari sve svoje snove. Kada je postigla veliki uspeh, članovi Sandrine porodice promenili su mišljenje o njenom životnom pozivu, pa sada ima njihovu apsolutnu podršku.

Foto: YouTube screenshot

- Kako je vreme prolazilo, oni su se navikli i uz mene su. Lako je biti sada uz mene kada sam uspela i pokazala šta znam. Sada sam u mogućnosti da im pomažem i da izdržavam roditelje jer najviše zarađujem. Sada mi se niko od njih ne meša u to što radim - priznala je Sandra.

Autor: D. Tanasijević

#Sandra Afrika

#pevačica

'