AKTUELNO

Iako su se tog 1. oktobra 2017. pred svedocima zavetovali na večnu ljubav i vernost, Dragana je, kako njen bivši ljubavnik Pavle tvrdi, svog muža prevarila samo sedam dana posle svadbe, i to u toaletu jednog prestoničkog kluba.

Zadrugarka Dragana Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti svojom nesvakidašnjom životnom pričom, koja je podigla veliku prašinu u "Zadruzi". Ona je priznala da je uplovila u vezu sa starijim, oženjenim čovekom koji se zbog nje razveo, oženio je i podario sina Jovana. Međutim, to nije ono najšokantnije u emotivnom životu Dragane Mitar.

Foto: Facebook

Zgodna modelsica ispričala je da ju je suprug Siniša Dragutinović u braku maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je bio neveran, zbog čega je rešila da mu vrati istom merom. Prema najnovijim informacijama, posle samo sedam dana od svadbe prevarila ga je sa Pavlom Jovanovićem, sa kojim sada živi pod istim krovom u Beloj kući i svakodnevno sa njim ratuje, budući da iznose različite, često kontradiktorne tvrdnje vezane za njihovu vezu koja je trajala, kako Pavle tvrdi, pola godine.

Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Facebook

Dragana i Siniša su, inače, stali na ludi kamen 1. oktobra 2017. godine, kada su u jednom prestoničkom restoranu, kako saznajemo, upriličili gala slavlje za svoje članove porodice, prijatelje i kolege.

Modelsica se na svom nalogu na Instagramu u više navrata hvalila fotkama sa svadbe, a zanimljivo je da nije objavila nijednu na kojoj pozira sa svojim supružnikom.

Mi smo uspeli da dođemo do zajedničkih mladenačkih fotografija Dragane i Siniše - evo kako su izgledali:

Foto: Instagram

Iako na fotografijama sa svadbe izgledaju srećno, samo nekoliko dana posle velike fešte usledili su prvi problemi, o kojima Dragana u "Zadruzi" svakodnevno govori. Pored lepih trenutaka, uvrede, ponižavanja i psihofizičko zlostavljanje su, uzme li se u obzir Draganina emotivna ispovest, postali njihova svakodnevica. Iako su se tog 1. oktobra 2017. pred svedocima zavetovali na večnu ljubav i vernost, Dragana je, kako njen bivši ljubavnik Pavle tvrdi, svog muža prevarila samo sedam dana posle svadbe, i to u toaletu jednog prestoničkog kluba.

D. T.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

'