separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

LOŠI VREMENSKI USLOVI ZA VOŽNJU: Na srpskim putevima 1.800 putara


JP "Putevi Srbije" saopštilo je danas da se saobraćaj na držžvnim putevima u zemlji odvija otežano zbog loših vremenskih uslova i novih snežnih padavina, pojave mestimične poledice i magle.


 Kako se navodi u saopštenju, 1.800 putara sa svim raspoloživim mašinama i kamionima za posipanje i čišćenje snega je na terenu 24 časa, čineći sve da se saobraćaj neometano odvija. 

Posebna pažnja pri organizaciji zimskog održavanja državnih puteva I i II reda poklanja se mostu "Gazela", prevoju Bubanj potok, Begaljičkom brdu, prevoju "Mečka", Čestobrodici, Zlatiboru, Popadiji, Tresibabi, Svetinji, usponu Rušanj i Rudnik na Ibarskom putu, prevojima na Fruškoj Gori (Iriški Venac i Banstol), mostu Beška, prevoju Jaram na putu Brzeće - Kopaonik i drugim, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

 Držžavni putevi trećeg prioriteta, odnosno C kategorije održavanja (lokalni i seoski putevi), čiste se tek pošto se u potpunosti očiste državni putevi prvog i drugog prioriteta odnosno A i B kategorije održžvanja. 

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da bez preke potrebe ne kreću na put, a ako krenu, da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na putu.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti