Info
ZABAVA

showbiz

PROŽIVLJAVA PAKAO! Emina danima ZAVEJANA u Istanbulu!


Nevreme i snežni smetovi potpuno su odsekli deo grada u kojem živi, pa se pevačica ne usuđuje da izađe iz kuće.


Pevačica Emina Jahović proživljava pravi pakao u Turskoj, jer ne može da napusti porodični dom zbog neveremena koje je poslednjih dana paralisalo Istanbul.

Nevreme i snežni smetovi potpuno su odsekli deo grada u kojem živi, pa se pevačica ne usuđuje da izađe iz kuće. Eminina kuća je, inače, u izdignutom delu Istanbula, gde stanuju gotovo sve velike turske zvezde.

USKORO 👉 DJ Shone ft. Emina Jahovic - Muske price.. Are you ready?! Stay tuned!!! 🎉🎶

A photo posted by EMINA JAHOVIC SANDAL ✨ (@eminajahovic) on

Emina poslednjih dana prolazi kroz pakao, jer ne može da stigne da organizuje sve što je potrebno za proslavu njenog i Mustafinog rođendana, kao i slavlja povodom godišnjice braka. Ona proteklih pet dana nije napustila kuću u kojoj živi jer je put do centra grada zavejan, a mehanizacija ne može da dođe do njeihove vile. Dodatan problem je taj što se njen luksuzni dom nalazi na uzvišenju, pa je teško da se mašine probiju. Emina je otkazala sva gostovanja i obaveze koje je imala da završi, dok za porodicu sprema hranu od namirnica koje ima u kući.

Emina ve Musti 😍 #love

A photo posted by EMINA JAHOVIC SANDAL ✨ (@eminajahovic) on

Još planiramo kako ćemo proslaviti sve datume koji su nam bitni. U Istanbulu su veliki sneg i smetovi, grad je blokiran, a automobili ne mogu da prolaze ulicama. Letovi su otkazani. Bukvalno smo zarobljeni zbog snega koji nas je okovao. Ne znamo još koliko će ovo trajati, a sa druge strane, ne znam ni kako ću stići da organizujem sve u vezi sa slavljem - rekla je Emina.

Autor: M. K. 

Komentari • 0


povezane vesti