AKTUELNO

Grize ga savest zbog Olje.

Jutros je došlo do poljupca između Zerine Hećo i Vladimira Todorovića, što je teško palo njenom bivšem dečku Banetu Čolaku, ali i Olji Bajrami koja je otvoreno priznala da joj se sviđa Vlada. On je prošle nedelje priznao da mu se druga zadrugarka svidela pre ulaska u rijaliti, ali nije želeo da otkrije njeno ime. Ukućani su danima spekulisali ko bi to mogao biti, a od danas je svima jasno da je u pitanju bila Zerina.

Kada je ovog jutra saznao za njihov poljubac, Savo Perović je sklopio kockice i shvatio da mu je Vlada sve vreme sugerisao da mu se sviđa Hećova. Zbog toga je osećao grižu savesti jer je svojoj prijateljici Olji davao lažnu nadu da bi se mogla svideti Vladi, a o svemu tome je večeras razgovarao sa Višnjom Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

Napravio mi je neprijatnost, ispao je p*čka. Bio sam u šoku kada mi je to ispričao, sad bih mu sto pitanja postavio. Ispalo je kao da znam ko zna šta, a ja znam samo da je rekao da je Zerina - pričao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je Zerina rekla da su se poljubili, ja ne znam šta se desilo. Nisam ništa ukapirao dok on nije došao i rekao mi. Baš sam bio u neprijatnoj situaciji zbog Olje. Ona se sada smorila, što je razumljivo - negodovao je Perović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Miljana umalo POLJUBILA BORU, Zola sve video, pa je PRIBIO UZA ZID! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'