AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je lider Dveri Boško Obradović večeras oko 19 časova sa grupom stranačkih funkcionera upao u prostorije policijske stanice u Guči, u pokušaju da se na nasilan način obračuna sa policijom, koja je radila svoj posao po nalogu tužioca.

Tom prilikom Obradović je prostačkim jezikom vređao državnog sekretara MUP Dijanu Hrkalović, koja mu je, i pored agresije usmerene prema njoj, na pristojan način odgovarala pokušavajući da smiri situaciju, naveo je Stefanović u saopštenju.

Stefanović je istakao da nasrtaji na žene postaju obavezni deo političkog programa Saveza za Srbiju, a ujedno služe i da prikriju nedostatak podrške građana i u velikoj meri inspirušu najgore ponašanje u našem društvu.

Najoštrije osuđujem ovakvo nasilje i bahato ponašanje i pružam punu podršku svim kolegama koji se na častan način bore za poštovanje zakona i kažnjavanje nasilnika, ma ko oni bili, rekao je Stefanović.

On je naveo da su Obradović i deo funkcionera saveza za Srbiju pre upada u policijsku stanicu u Lučanima napali jednu ženu, koja je došla da glasa, a potom i jednog novinara.

#Izbori

#Nebojša Stefanović

#Opozicija

'