AKTUELNO

Beograd i Srbija su pametni i to se pokazalo i na izborima. Tačno se zna koji je to sloj društva i šta oni zapravo žele, rekla je za "Kontraviziju" televizije Pink direktorka Studia B, Ivana Vučićević, povodom protesta opozicije na kojima se na najgori način vređaju i napadaju novinari.

- Takav linč i takvu vrstu nasilja, verbalnog, uz pretnju sa onim drugim vidom nasilja, unosi strah da ukoliko izađete na ulicu neko može da vas prebije, ubije i da vas vređa i da vam bilo šta kaže. Bavim se preko 15 godina novinarstvom i ovakvo nešto nisam videla. Zamislite neko da vašu sestru ili majku etiketira ili vređa samo zato što drugačije misli - rekla je Vučićević.

Kako kaže, iza svega ovoga stoji nešto više i veće.

- Oni očigledno dobro gledaju Studio B, i imali su mnogo toga da nauče te večeri iz te emisije. Tada smo izneli mnoga istraživanja i činjenice u vezi sa Đilasom i na koji način je on kao tajkun došao do tih 500 miliona evra, a onda kada imate ovog takozvanog glumca - rekla je Vučićević.

Prema njenim rečima, ogorčena je time što Trifunović nema osnovno vaspitanje.

- On je čak i sa fakulteta izbačen jer je vređao profesora. On je Đilasov potrčko i tako je poznat u javnosti. I verovatno i on želi da opere te Đilasove pare - rekla je Vučićević.

Foto: Promo

Kako kaže, ovi protesti koji su bili, ni za njih oni ne znaju da li su građanski ili su politički.

- Moraju da se odluče šta žele. Na čelu njihovih građanskih protesta nađu se tek tako politički istomišljenici - rekla je Vučićević.

Ona je rekla da je Đilas dok je obavljao javnu funkciju uzeo novac od građana.

- Beograd i Srbija su pametni i to se pokazalo i na izborima. Tačno se zna koji je to sloj društva i šta su zapravo njihove zamerke. Drugo, ne znamo šta su njihove ideje, planovi i program - rekla je ona.

#Ivana Vučićević

#Kontravizija

'