AKTUELNO

SNS je pozvala nadležne državne organe da reaguju i hitno privedu pravdi "sve Đilasove batinaše koji tuku žene, čak i na biračkom mestu, i na najbrutalniji način uznemiravaju sve građane", i da o tome obaveste javnost.

Srpska napredna stranka saopštila je da su pristalice Saveza za Srbiju u toku prepodneva protivzakonito upali na biračko mesto 25 u Kotraži, u opštini Lučani, gde su nasilnim metodama sprečavali građane da glasaju i ometali izborni proces.

- Najbliži saradnik Boška Obradovića, Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora i član Predsedništva Dveri iz Prijepolja, zajedno sa 15 batinaša iz Čačka i Prijepolja, upao je jutros na biračko mesto 25 u Kotraži, gde je udario vratima i povredio građanku koja je stajala u redu za glasanje, a nakon toga udario i odgurnuo građanina na istom biračkom mestu - piše u saopštenju.

Kako se ocenjuje, očigledno je da pripadnici Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, "osim prebijanja, poziva na silovanje, laži, odvratnih uvreda i zastrašivanja", nemaju šta da ponude građanima, pa tako i u toku izbornog dana nasiljem sprečavaju građane da ispune svoje građansko pravo i slobodnom voljom izaberu predstavnike lokalne vlasti.

#Nasilje

#SNS

'