AKTUELNO

Da je živ Jovan Sterija Popović "Laža i Paralaža" bila bi pisana po Draganu Đilasu i njegovom lažnom Savezu za Srbiju.

Samoproklamovanom lideru kupus koalcije propao je još jedan pokušaj prevare - kada je shvatio da njegova laž neće proći kod građana Srbije, i sam je prizano da ih je slagao.

Đilas je danas slagao građane Srbije jutros je objavio na Tviteru da je Vučić odseo u najskupljem tamošnjem hotelu u kome noć košta čak 10.000 evra! Međutim, samo nekoliko časova kasnije, javno je priznao da je obmanuo građane Srbije objavljujući neistine povodom boravka Vučića u Abu Dabiju.

- Informacija koju sam objavio o tome gde je ovoga puta u Abu Dabiju odseo Aleksandar Vučić je netačna i javno mu se ovim putem izvinjavam – napisao je Đilas na Tviteru.

Srpska napredna stranka je demantovala Đilasove tvrdnje navodeći da srpski predsednik "nije odseo ni u jednom hotelu i da njegov boravak u Abu Dabiju nije građane koštao ni dinar"

- Tvrdnjom da je predsednik Vučić tokom boravka u Abu Dabiju noćio u najskupljem hotelu, gde jedno noćenje košta 10.000 evra, Dragan Đilas je po ko zna koji put i danas sam dokazao da je "jedna obična lažovčina" - ocenila je član Predsedništva SNS Vladanka Malović.

Kako je dodala, umesto što laže, bolje bi mu bilo da objasni stotine miliona evra na svojim računima, pokaže narodu Srbije na koje ih je sve načine bezočno krao i da osudi odvratne uvrede i pretnje koje njegova zaštitna lica svakodnevno upućuju predstavnicima medija koji nisu pod kontrolom ovog medijskog tajkuna

Vesić: Đilas nije tajkun, već jedna OBIČNA SECIKESA

Nakon Đilasovih tvrdnji da je Viučić  odseo u hotelu u kome noć košta čak 10.000 evra oglasio se i član Predsedništva SNS, Goran Vesić.

Vesić je zapitao da li je moguće da su sve laži, bes i protesti Đilasa samo zbog toga sto je ostao bez nelegalne garaže i što nije uspeo da kupi dve televizije

U izjavi medijima, povodom tvrdnje Đilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vučic, tokom boravka u Abu Dabiju spavao u hotelu u kojem jedna noć košta 10.000 evra, Vesić pita da li je moguće da je tajkun Đilas toliko nesrećan zato što više ne može da otima i puni džepove.

- Razumemo da pati sto ne može još pola milijarde evra da nakrade, da mu je teško zbog toga što je ostao bez dve televizije. Sve to razumemo, jer on je tajkun koji narod doživljava kao ovce za šišanje, a noću umesto ovaca, broji keš da lakše zaspi. Pravi tajkun - naveo je Vesić.

#Dragan Đilas

'