separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

'Parking servis' otkazao ugovor Đilasovoj firmi koja je nezakonito koristila tri parking mesta


Kako se navodi, Ugovor o zakupu parking mesta u garaži sa rezervisanim parking mestima "Požarevačka" firmi "Multikom" otkazan je danas.


JKP "Parking servis" saopštilo je da je danas otkazalo ugovor firmi "Multikom", u vlasništvu Dragana Đilasa, o korišćenju jednog parking mesta u garaži u Požarevačkoj, jer je utvrđeno da su pregradili deo javne garaže i nezakonito koristili još tri parking mesta.

- Istragom koju je sproveo 'Parking servis' utvrđeno je da je firma Dragana Đilasa, 'Multikom', bespravno koristila tri parking mesta protivno odredbama Ugovora o zakupu - stoji u saopštenju.

Autor: Pink.rs

Prema ugovoru, koji je ta firma potpisala sa "Parking servisom" pre 10 godina, plaćan je parking za jedno putničko vozilo.

- Kompanija 'Multikom' je bez dozvole 'Parking servisa' pregradila deo javne garaže zatvorivši protivpožarni put i parkirala je čak četiri vozila. Utvrđeno je da je Dragan Đilas oteti deo javne garaže koristio i za smeštaj drugih stvari (guma, ormana itd.) - navodi se u saopštenju.

Zbog nepoštovanja odredaba, Ugovor je jednostrano otkazan firmi "Multikom", bez ostavljanja otkaznog roka, dodaju u "Parking servisu".

Autor: Pink.rs

- Firma 'Multikom' mora odmah napustiti objekat, isprazniti ga od svih stvari i vozila, a 'Parking servis' će podneti tužbu za neovlašćeno korišćenje, kao i za naknadu štete. Svako dalje zadržavanje vozila i stvari na tom mestu smatraće se bespravnim i povlačiće pokretanje daljih mera i postupaka - navodi se u saopštenju.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić juče je izjavio da je Djilas "oteo" deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici, a da su službe u Parking servisu tek juče otkrile šta se desilo.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti