separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

KRSTIĆ ZA PINK: Đilasov potez je domonstracija bahatosti, a građani takvo ponašanje ne praštaju (VIDEO)


Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je govoreći o skandaloznom ponašanju bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa koji je zatvorio požarni izlaz u javnoj garaži kako bi parkirao svoja vozila istakao da građani najteže praštaju bahato ponašanje.


 - Nije dobro u takvim situacijama ni da ćuti, bolje da izvini i kaže pogrešio sam, nego što kaže evo to je deo hajke na mene. Naravno da postoji politička borba i da će sadašnja vlast da mu vadi kosture iz ormana, kao što bi on radio njima da je on vlast, ali to je ideja višestranačja. Poltičari moraju da strogo vode računa kada su na vlasti. Ovo je demonstracija bahatog ponašanja, a bahato ponašanje je nešto što građani najviše zameraju. Sve mogu da oproste, ali ne bahato ponašanje - naveo je Krstić gostujući u Novom jutru.

Autor: RTV Pink

Novinar Zoran Ostojić je takođe protiv takovog, bahatog ponašanja i dodaje da ako je neko nešto zloupotrebio nadležni organi treba da reaguju. 

Đilas je, kako su mediji objavili, da bi obezbedio sebi parking mesto, i to ne jedno, nego četiri, zatvorio je protivpožarni put i onemogućio stanarima da se evakuišu. 

Bivši gradonačelnik zazidao je sebi deo garaže u Požarevačkoj i probio izlaz iz Sinđelićeve, kako bi od stanarske napravio privatnu garažu. Naime, Đilas je u delu stanarske garaže u Požarevačkoj ulici zazidao protivpožarni put, u kojem je parkirao četiri svoja automobila: dva koja ima privatno i dva koja koristi njegovo obezbeđenje.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti