AKTUELNO

Vodi računa šta jede!

Pevačica Dženifer Lopez odlučila je da se za potrebe snimanja spota sa DJ Khaledom obuče veoma izazovno, a njen slobodan stajlin postao je jedna od glavnih tema svetskih medija. Naime, popularna umetnica je odabrala belu majicu i široke pantalone ispod kojih su virele tange.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je u takvom izdanju šetala ulicama Majamija okružena mnogobrojnim plesačima, a njen donji veš došao je u prvi plan, zbog čega su fanovi pevačice počeli da se šale na njen račun.

PROČITAJTE: MATORA JE SIGURNO NE BI OVAKVU PUSTILA IZ KUĆE! Sanja se u gradu provodila u SKANDALOZNOJ KOMBINACIJI, pa ŠČEPALA OŽENJENOG REPERA!

Dženifer je kao vino, što je starija, to je bolja. Može biti zahvalna jednim delom svojoj genetici, ali ključ uspeha je u njenoj ishrani. Vrlo je disciplinovana oko toga šta jede i ne konzumira previše alkohol. Njeno telo je hram - rekao je lični trener pevačice.

Recept za dobar izgled Dženifer Lopez je u njenom napornom radu, kao što je rekao trener, a upravo je ova odevna kombinacija istakla vitku figuru pevačice u čijim hitovima publika uživa godinama.

Pink.rs

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

'