AKTUELNO

Muzička drama “Kantri u srcu” noćas u ponoć na Pink Premium.

Nije važno gde ste bili ako ste se vratili osnaženi – krilatica je muzičke drame „Kantri u srcu“ (eng. Country Strong), koju Pink Premium prikazuje noćas, tačno u ponoć. Scenaristkinja i rediteljka Šejna Festi snimila je 2010. godine film koji nam opisuje kako funkcioniše svet najpopularnije muzike u Americi – kantri.

Foto: Promo

Glavna ženska uloga pripala je oskarovki Gvinet Paltrou, a muška Garetu Hedlandu, koji se, prema rečima Šejne, na audiciji za ulogu predstavio pesmom sastava “Pearl Jam”, ali je potom pet meseci odlazio na časove izvođenja kantri muzike. Inače, inspiraciju za njegov lik Šejna je videla u kantautoru Hejzu Karlu, čuvenom muzičaru iz Teksasa, koji je i napisao nekoliko numera za film. U ostalim ulogama su Tim MekGrou, koji je bio kantri pevač pre nego što se posvetio glumi, ali on jedini u filmu ne peva, a tu je i Lejton Mester, mlada glumica iz Teksasa, koja se bavi i pevanjem, ali ne kantrijem.

Foto: Promo

Na početku priče upoznajemo Bou, mladog kantri kantautora u usponu. Njegova želja za uspehom u muzičkom svetu dovodi ga do zaboravljene i emotivno nestabilne kantri zvezde Keli, sa kojom započinje vezu i ubrzo kreću na turneju. Iako je Keli udata za Džejmsa, i on polazi sa njima kao organizator i menadžer turneje, a ubrzo im se pridružuje i nekadašnja misica, koja takođe želi da postane pevačica.

Foto: Promo

Između koncerata i romantične veze duhovi prošlosti prete da poremete celu turneju.

Ne propustite muzičku dramu “Kantri u srcu” noćas u 00.00 na Pink Premium.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Gvinet Paltrou

#Kantri u srcu (Country Strong) | 2010.

#Klik Tv

#Pink Premium

#Televizija Pink

'