AKTUELNO

Komična drama „Uhvati i ostavi“ danas u 17.00 na Pink 2

Romantičnu i komičnu dramu „Uhvati i ostavi“ (eng. Catch and release) napisala je i režirala 2006. godine Suzana Grant, kojoj je to bila debitantska režija, nakon niza uspešnih scenarija, između ostalih i za film „Erin Brokovič“, koji joj je doneo nominaciju za Oskara (a Džuliji Robert jedinog Oskara). Ovu gorku priču, koja će vas i zasmejati i zamisliti, nosi glumica Dženifer Garner. Ona je okružena muškarcima, a tumače ih Timoti Olifant, Kevin Smit i Sem Džeger. Značajnu rolu za priču ima i Džuliet Luis.

Foto: Promo

Nakon iznenadne smrti verenika, Grej Viler nalazi utehu u društvu njegovih prijatelja: dobrodušnog i komičnog Sema, hiper-odgovornog Denisa, i nepopravljivog ženskaroša Frica, starog prijatelja iz detinjstva za kojeg smatra da je jedan od najneodgovornijih ljudi koji hodaju planetom. U njenoj nezavidnoj situaciji još joj je i ponestalo novca da plaća stanarinu, pa je Sem i Denis primaju u njihov stan, a za njom stiže i Fric.

Foto: Promo

Tražeći utehu u njihovom društvu i prebirajući po uspomenama, ona, izmežu ostalog, saznaje da njen nesuđeni suprug ima tajni račun u banci, a na njemu milion dolara od kojih svakog meseca šalje po 3.000 dolara izvesnoj maserki Morin iz Los Angelesa.

Foto: Promo

Dok tajne o njenom navodno savršenom vereniku izbijaju na videlo, Grej počinje da sagledava novu stranu čoveka koga je mislila da poznaje, a istovremeno, shvata da je privlači poslednja osoba u koju bi pomislila da će se zaljubiti.

Ne propustite komičnu dramu “Uhvati i ostavi” danas u 17.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Dženifer Garner

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'