AKTUELNO

Ekranizacija bajke “Snežana i sedam patuljaka” sa oskarovkom Džulijom Robert u ulozi zle maćehe

Foto: Promo

Bajku Braće Grim, “Snežana i sedam patuljaka”, prvo je 1937. ekranizovao kao animirani film Volt Dizni, a poslednji rimejk ove čuvene priče je iz 2012. godine, zove se “Ogledalce, ogledalce” (eng. Mirror Mirror) i na programu Pink 2 je večeras u 20 časova. U režiji Tarsema Singa, zlu maćehu tumači Džulija Roberts, Snežanu - Lili Kolins, a princa Armi Hamer, dok su u ostalim ulogama Šon Bin, Nejtan Lejn, Majkl Lerner i drugi. Film je ovenčan nagradom Oskar za najbolji kostim.

Foto: Promo

Priča odveć znana - voljeni kralj nestaje, a njegova nemilosrdna žena preuzima kontrolu nad kraljevstvom. Ona odlučuje da kraljevu ćerku, osamnaestogodišnju Snežanu, zadrži u palati van očiju javnosti. Međutim, princeza će privući pažnju šarmantnog i bogatog princa, pa je ljubomorna kraljica proteruje u obližnju šumu.

Foto: Promo

U šumi će nesrećnu devojku prihvatiti banda buntovnih, ali dobrodušnih patuljaka, uz koje će Snežana sazreti u hrabru mladu ženu, odlučnu u tome da spasi svoju zemlju od kraljice.

Foto: Promo

Uz pomoć novih prijatelja, ona kreće u borbu da povrati ono što joj po pravu pripada, ali i da ponovo osvoji srce voljenog princa.

Foto: Promo

Ne propustite komičnu, bajkovitu dramu “Ogledalce, ogledalce” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#Film

#Ogledalce | ogledalce (Mirror Mirror) | 2012.

#Pink 2

#Televizija Pink

'